Termeni si Conditii


Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.


Informatii despre produse

Andreea Shop face toate eforturile pentru a va prezenta cat mai corect culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

Marimile produselor sunt cele din tara de origine. De asemenea, majoritatea produselor pe stoc au fost masurate si va sunt prezentate dimensiunile lor. Totusi, atat corespondentele dintre marimi cat si dimensiunile sunt aproximative. Andreea Shop nu poate fi facut raspunzator pentru inadvertenta dintre marimi.

Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar, fara preaviz.

Este posibil ca anumite produse sa nu mai fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, stocul sa se modifice. Daca un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, va vom anunta de indata si nu veti fi taxat pentru acesta.


Costurile aferente comenzii

In afara de costul produselor, la pretul total al comenzii se mai poate adauga costul transportului in functie de modalitatea de transport aleasa.


Conditii de retur

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati in intermen de 10 zile de la primirea produsului.

Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare ale produselor.

Singura conditie pentru retur este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba etichetele originale, sa nu fie purtate, sa nu miroasa a parfum si documentele care l-au insotit). La primire coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat.


Inregistrarea ca membru

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.


Confidentialitatea datelor personale

Andreea Shop se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

Datele solicitate la crearea contului sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare si modalitatea de plata.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Andreea Shop numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.


Declinarea responsabilitatii

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

    * intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului/postei sau din alte motive.

    * deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.

    * informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat in magazin.

    * posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.

    * neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).

    * continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.


Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

    * produsul comandat nu este pe stoc

    * identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.


Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.


Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate prevederile textului mai sus-mentionat.

 

Cos de cumparaturi

Cosul dvs este gol.
Produse in cos: 0
Total: 0.00 RON

Vezi cosul

Produse populare

 1. Tricou turnul Eiffel
 2. Rochie cambrata
 3. Tricou turnul Eiffel 1
 4. Rochie patratele
 5. Bluza casual
 6. Rochie office
 7. Bluza casual 1
 8. Rochie dreapta
 9. Tricou sweet
 10. Vesta

Reduceri

 1. Bluza casual
  Salveaza 20.00 RON
 2. Bluza casual 1
  Salveaza 20.00 RON
 3. Vesta
  Salveaza 20.00 RON
 4. Bluza in dungi
  Salveaza 15.00 RON
 5. Bluza buline
  Salveaza 15.00 RON
 6. Tricou turnul Eiffel
  Salveaza 10.00 RON
 7. Tricou fata
  Salveaza 10.00 RON
 8. Tricou sweet
  Salveaza 10.00 RON
 9. Tricou
  Salveaza 10.00 RON
 10. Tricou love
  Salveaza 10.00 RON
Powered by CubeCart
Copyright Devellion Limited 2006. All rights reserved.